Salgs- og leveringsbetingelser

Minimumordrestørrelse 

Minimumordre er 50 kr inklusiv moms. 

 

Priser 

Priserne er eksklusiv moms på 25% 

 

Betalingsmuligheder 

Faktura 

Når du betaler via faktura handler du trygt og enkelt på nettet og du betaler alltid først når du har modtaget din leverance.

 • Få altid varen leveret inden du betaler
 • Betalingen forfalder alltid 14 dages efter fakturadato
 • Du behøver aldrig at oplyse dine kreditkortoplysninger
 • Du har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til gældende lovgivning
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning
 • Download dine fakturaer på klarna.se
 • Du har mulighed for delbetaling

Ved manglende betaling faktureres rykkergebyr på 50,00 kr. samt rentetillæg på det som er gældende efter almindelige regler for misligholdelse af betalinger. Ved bestilling af ordre undersøges kreditværdiheden og i visse tilfælde indhentes kreditoplysninger. I tilfælde af at kreditoplysninger indhentes modtager du en kopi med posten. 

Personfølsomme oplysninger håndteres efter gældende lov på området. Vi behandler personoplysninger med det formål at udføre kundeanalyser, identifikation og kreditkontrol. Personnummeret bruges som kundenummer til kundehåndtering. 

 

- Faktura

Vi tilbyder vores kunder at handle på fakturakredit. Betalingsbetingelserne er 14 dage. Ved for sen og manglende betaling faktureres rykkergebyr på kr. 50,00 samt rentetillæg på det som er gældende efter almindelige regler for misligholdelse af betalinger. 

Betingelserne for at handle på faktura er som udgangspunkt følgende: 

 • Du er mindst 18 år
 • Du har en fast indkomst
 • Du har mindst 120 000 kr i årsinkomst
 • Du har ingen betalningsanmærkninger
 • Du er registreret som dansk statsborger i mindst 3 år på købstidspunktet

 

Leveringstid 

Normal leveringstid fra os er ca. 5 dage plus fragttid. Under højsæsonen kan leveringstiden være lidt længere.

 

Forsendelsesmetode 

Vi fremsender bestillinger med posten, fragtmand eller med din specificerede leverandør. Vi fraskriver os ansvaret for eventuelle forsinkede leveringer, som skyldes distributøren. 

 

Forsendelse 

Forsendelsesomkostningen for bestillingen debiteres på grundlag af den faktiske vægt. Det foregår automatisk i webbutikken og omkostningen vises i kurven/kassen. Prisen for forsendelsen er i henhold til postens aktuelle priser for breve og pakker. 

 

Reklamation og returnering 

Der er altid 1 års garanti på de produkter du køber. Hvis der er tale om fabrikationsfejl byttes varerne til nye. Derimod er der ingen reklamationsret ved almindelige brugs- eller slidskader. Du betaler selv returforsendelsen. Ved refundering af betaling bedes du opgive dit bankkontonummer.

 

Fortrydelsesret 

Du har i henhold til gældende lovgivning ret til at returnere bestilte og fejlfrie varen uden at angive årsag. Meddelelse om returnering skal ske hurtigst muligt og senest inden 14 dage fra varen er modtaget. (Dette gælder ikke ved specialfremstillet produkter). Vi følger Forbrugerrådets anbefalinger. Se www.taenk.dk 

 

Skader på forsendelse og ej afhentede pakker Er der skader på forsendelsen er det vigtigt at du omgående anmelder skaden på posthuset eller hos anden distributør og udfylder en skadesanmeldelse. 

Modtag ikke beskadiget pakke hvis muligt! Opdager du ikke skaden før du allerede har åbnet pakken og skaden er af en karakter som henføres til postens eller distributionsfirmaets håndtering skal du kontakte dem og udfylde en skadesanmeldelse. I tilfælde af at en tvist med posten eller anden distributør ikke kan løses, så bedes du kontakte os. 

Hvis du har bestilt og ikke afhenter din forsendelse inden den går retur til os, så fakturerer vi dig et gebyr på kr 350,00 for vores håndtering af returneringen. 

 

GDPR/Integritetspolitik

SVASAB ejes af Gigantprint AB och følger firmaets integritetspolitik. Læs mere her.


SMS-meddelelse 

Det mobiltelefonnummer du angiver ved køb kan blive brugt til SMS-advisering af leverance eller øvrig kommunikation vedrørende din ordre.

 

Produceret af: Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde
Svenska English Dansk