Taktile skilte for synskadede med blindskrift

Køb taktile skilte som er godkendt for synskadede med blindskrift til en billig pris. Altid hurtig og sikker leverance. I henhold til Plan- og byggestyrelsens bestemmelser skal bygninger og offentlige pladser skal tilpasses, så de er tilgængelige for personer med nedsat bevægelses- eller orienteringsevne. Vi hjælper med at du kan opfylde disse krav med vores skilte for synsskadede.
En vigtig del af arbejdet med at øge tilgængeligheden er at have tydelig skiltning af offentlige pladser og lokaler. For at gøre det muligt at orientere sig for personer med nedsat syn og synsskade er taktile skilte et sikkert valg.
Taktile skilte skal være mulige at læse for personer med nedsat syn og har derfor tekst og/eller punktskrift samt eventuelle symboler i relief. For at øge tydligheden er skarpe kontraster mellem baggrund, skilt og tekst vigtig og derfor placeres lyse skilte på mørk baggrund og vice versa. Der er også vigtigt at placere skiltene, så at de uden besvær kan læses af såvel stående og rullestolsbrugere. Bestil taktile skilte med blindskrift for synsskadede enkelt og til billige priser.
Kontakt os venligst med spørgsmål på
info@svasab.dk eller på telefon 7626 3600.

Produceret af: Wikinggruppen
Produkter
Kundeområde
Svenska English Dansk